Национално състезание по природни науки и екология

27 October 2010 - 20:46:37, Постижения на ученици, teach_admin,

Екипът от ученици: Михаела Иванова, XІІд, Александрина Харизанова, XІІд и Кирил Кирилов, XІд, с ръководител Елияна Николова, учител по химия и опазване на околната среда, се класира на четвърто място на ІX Национално състезание по природни науки и екология, организирано от МОМН и проведено в Кърджали от 22 до 24 октомври, 2010 г.


Национален конкурс „125 години от Съединението на Източна Румелия с княжество България”

23 October 2010 - 17:55:37, Постижения на ученици, teach_admin,

Мартин Енев от 12б клас се класира на ТРЕТО място в Националния ученически конкурс за мултимедийни проекти „125 години от Съединението на Източна Румелия с княжество България”. Организатори на конкурса са: Общобългарски комитет и фондация „Васил Левски”, Исторически факултет на СУ „Св. Климент Охридски”, Община Сливен, Сдружението на възрожденските градове и Общоградския комитет „Васил Левски”- Сливен. Проявата се организира със съдействието на Министерството на образованието, младежта и науката.


Ина Иванова е победител в международния конкурс "Visual creativity: my world"

17 October 2010 - 22:00:27, Постижения на ученици, teach_admin,

Ина Валентинова Иванова от IXа клас спечели Grand Prix за рисунка във възрастова група Group3secondary school students: 12 (or younger) - 14 years of age as of 1 January 2010 в Конкурса "Visual creativity: my world", Hong Kong international student's visual arts contest cum exhibition. Наградата бе двупосочен билет до Хонконг, тридневен престой и 1000 $.


Конкурс за мултимедийна презентация

17 October 2010 - 12:18:19, Съобщение, teach_admin,

Конкурс за мултимедийна презентация на тема „НАШАТА РЕЦЕПТА ЗА ДОБРОТА”, организиран от Станимира Попова и МГ „Баба Тонка”.
Участници: В конкурса могат да участват всички ученици от МГ „Баба Тонка” в отбори от 2 до 4 човека.
Срок за предаване на творбите: 22 ноември 2010 г.
Място за предаване: Творбите се предават в библиотеката на гимназията на Ренета Илиева с преносима памет или чрез електронна поща на адрес biblioteka©mg-babatonka.bg.
Изисквания към творбите:
Мултимедийната презентация трябва да бъде с времетраене не повече от 10-12 минути и да се използва Office 2003. Творбата да представя идея за добра постъпка, която да бъде реална и осъществима. Отборите имат свобода вьв формата, могат да разчупят шаблона на презентацията обогатявайки съдържанието й с клипове, снимки, рисунки, анимации, колажи и т.н. За нас ще е важно идеята да е конкретна и приложима.
Повече информация относно целта, критериите и наградата, може да прочетете тук.


МГ е победител в Кампанията на Екопак!

12 October 2010 - 17:39:00, Съобщение, teach_admin,

МГ "Баба Тонка" е победител в Кампанията "Сложи зелена точка. Събирай разделно.", която се организира от Екопак България АД! Наградата е концерт на звездите от Мюзик Айдъл Тома, Маги и Нора на 18.10.2010 г. в двора на училището, тенис маса и комплект за бадминтон. Най-голяма заслуга за тази награда има г-жа Тодориева, която бе инициатор за включването в кампанията и учителите по информатика и ИТ, които оказаха съдействие за онлайн регистрацията на всички ученици.
Концертът ще бъде на 18 октомври (понеделник) от 19 ч. в двора на МГ!


Пето място във видео конкурса "Първи учебен ден"

10 October 2010 - 17:48:00, Съобщение, teach_admin,

Филмът "Надежда" - Първият учебен ден в МГ "Баба Тонка" – Русе бе класиран на почетното ПЕТО място, сред общо 200 участници във видео конкурса, организиран от мрежата на учителите новатори TEACHER.BG. В него са представени първите впечатления на най-малките в гимназията ни, вълненията на родители и учители, мечтите на абитуриентите и .... "Не казвай малко с много думи, а много - с малко", както Питагор ни учи. Наградата е грамота и подаръчен комплект от Националния център за безопасен Интернет.


Отиди на страница  1 2 3 ... 118 [119] 120 ... 129 130 131

Категории новини
Полезни връзки

фонд Математика на бъдещето
МОMН
РУО-Русе
Община Русе
инфо за град Русе
Държавна агенция за закрила на детето


Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]


Случайнa снимка

Проект "Ботаническа градина"
Случайнa снимка - Преглед на снимка в оригинални размери
Брой снимки: 2


Онлайн

Гости: 3
Регистрирани: 0
На тази странница: 1
Регистрирани: 1384, най-новият: sil.jordanova

Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008