http://mg-babatonka.bg/~web37_informatics/

RSS Новини от други сайтове

: Новини от МГ "Баба Тонка"
 • Национално състезание по природни науки и екология Administrator
  От 22 до 24 ноември 2019 г. в гр. Търговище се състоя XVIII-тото национално състезание по природни науки и екология. Участваха 52 отбора от цялата страна. От нашето училище участва отбор в състав: Едже Мехмедова от 10 Д клас, Иво Гьошков от 10 А клас с ръководител Бисер Станиславов с проекта „Екомаркер“. Представихме мастило за маркери от природни материали. В конкуренцията на още 38 проекта в нашата възрастова група, отборът остана на четвърто място. Състезанието протече в два кръга – постерна сесия и презентиране на проекта. От всичките 52 отбора само два имаха максимален брой точки (20) за презентирането на проекта и единият бе нашият отбор. Поздравления на отбора за чудесното представяне!

  На снимките може да видите моменти от състезанието –разговор с доц. Манев по време на постерната сесия, презентирането пред националната комисия и снимка с председателя на Националната комисия - проф. Митов.


 • Благотворителен Коледен базар Administrator
  От 2 до 18 декември във фоайето на гимназията се организира Благотворителен Коледен базар.
  Каним всички желаещи да се включат!
  Със събраните средства ще се закупят нови столове за компютърните кабинети!


 • Отлично представяне на Националния есенен турнир по информатика Administrator
  От 22 до 24 ноември 2019 г. в гр. Шумен се проведе престижният Национален есенен турнир по информатика. В него участваха 9 ученици от гр. Русе – седем от МГ „Баба Тонка” и двама от СУЕЕ „Св. Константин Кирил Философ“. Всички те са възпитаници на Центъра за ученическо техническо и научно творчество (ЦУТНТ). Ръководители на учениците са доц. Пламенка Христова от РУ, Даниела Маринова от ЦУТНТ и Сюзан Феимова от МГ „Баба Тонка”.

  Русенските ученици се представиха чудесно и завоюваха три грамоти за ОТЛИЧНО представяне и една грамота за МНОГО ДОБРО представяне. Наградени бяха следните ученици от МГ „Баба Тонка”:
  Мила Йорданова и Виктория Генчева от 5.a клас спечелиха грамоти за ОТЛИЧНО представяне в състезателна група Е (4-5 клас).
  Амер Панджаров от 8.a клас бе удостоен с грамота за ОТЛИЧНО представяне в състезателна група C (7-8 клас).
  Биляна Инджева от 11.a клас получи грамота за МНОГО ДОБРО представяне в състезателна група А (11-12 клас).


 • Ученици от МГ "Баба Тонка" бяха доброволци в спектакъла "Светът на Зл атните момичета" Administrator
  На 19. ноември Националният отбор по художествена гимнастика изнесе спектакъла "Светът на Златните момичета". Благотворително то шоу се проведе в зала "ОЗК Арена" - Русе. Ученици от МГ "Баба Тонка" участваха в събитието като доброволци. Те имаха рядката възможност да наблюдават съчетанията на Златните момичета и да се запознаят с тях!


 • Урок по родолюбие Administrator
  На 20.11. учениците от 5. Б и 6. А клас на МГ „Баба Тонка“ посетиха изложбата „Историческо величие“, която гостува в МОЛ – Русе. Те разгледаха 50 картини, които са запечатали могъществота на редица исторически събития и личности. Имаха възможността да пипнат експонати, идентични с Боровското сребърно и с Панагюрското златно съкровище.


Официален сайт на МГ "Баба Тонка" - 2008 | Дата на публикуване: Fri, 06 Dec 2019 12:28:42 +0200
Обратно в листата с фийдове

Здравей

Потребител:

Парола:
Помни ме

[ ]
Няма събития за този месец.

ПВСЧПСН


1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Галерия със снимки

Снимка

Произволна снимка

С помощта на:

e107
PHP
MySQL
Официален сайт на катедра "Информатика и ИТ" при МГ "Баба Тонка" - Русе © 2010